Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.

October 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.

Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.
Το σύνθημα θέματος της 130ης έκθεσης καντονίου είναι «δίκαιο σφαιρικό μερίδιο καντονίου» και «δίκαιο σφαιρικό μερίδιο καντονίου» στα αγγλικά.

«Ο δίκαιος παγκόσμιος αμοιβαία ευεργετικός κόσμος καντονίου» εκφράζει την αξία λειτουργίας και εμπορικών σημάτων της έκθεσης καντονίου. Η πρωτοτυπία προήλθε από τη «ευρεία αλληλεπίδραση και ωφέλεια του κόσμου», ενσωματώνοντας την έννοια της «καθολικής αρμονίας, της αρμονίας και της συνύπαρξης», δίνοντας έμφαση στη γενική ευθύνη της Κίνας για την επιδημικούς πρόληψη και τον έλεγχο και οικονομικός και τη κοινωνική ανάπτυξη, που σταθεροποιεί τη παγκόσμια οικονομία, και που ωφελεί όλη την ανθρωπότητα κάτω από τη νέα κατάσταση.
Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το θάλαμό μας, θάλαμος 018, αίθουσα 10,1, για τις διαβουλεύσεις και την επιχειρησιακή διαπραγμάτευση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 130η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας (έκθεση καντονίου) θα κρατηθεί σε Guangzhou από τις 15 ως τις 19 Οκτωβρίου.  2