China Kingmax Industrial Co.,ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: KONMAX
Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. της Κίνας Kingmax, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και προμηθευτής που ειδικεύονται στην παραγωγή, την έρευνα, το μάρκετινγκ, τις πωλώντας εμπορικές μηχανές χυμού από πορτοκάλι, τη μηχανή χυμού από πορτοκάλι vendind, τη μηχανή πώλησης καφέ, slush τη μηχανή, juicer τον εξολκέα, τις μηχανές τροφίμων κουζινών μηχανών διανομέων χυμού ποτών κ.λπ. Έχουμε τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και το ποιοτικό σύστημα ελέγχου προκειμένου να εξασφαλιστούν τα προϊόντα καλύπτει τις απαιτήσεις πελατών οποιοσδήποτε στην εμφάνιση ή την ποιότητα. Μετά από τα έτη η καινοτομία και η ανάπτυξη Κίνα kingmax έχουν γίνει όλο και περισσότερο σημαντικός προμηθευτής ποτών στον εσωτερικό και oversea την αγορά και την απόλαυση μιας καλής φήμης από τους πελάτες μας.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
Με 10 QC, 6 μηχανικός, 150 εργαζόμενοι, 3 γραμμές παραγωγής 15.000 χώρος παραγωγής τετραγωνικών μέτρων, μπορούμε να παρέχουμε σε σας την ανεξάρτητα σχεδιασμένη παραγωγή μας για διευκρινισμένο requirements.with σας πολλά έτη εμπειρίας παραγωγής, η επιχείρησή μας απορροφά και εισάγει ποικίλους προηγμένες τεχνολογίες και άριστο εξοπλισμό επεξεργασίας και δοκιμής, και εφαρμόζει αυστηρά το πιστοποιητικό CE προτύπων ποιοτικής πιστοποίησης του ISO και τα καλά συστήματα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών και τα προϊόντα μας εξάγονται στην αγορά της Ευρώπης, τη Ρωσία, την Ινδία, την Ουκρανία, το Νεπάλ, τη Νότια Αφρική, την Ινδονησία και άλλες χώρες και περιοχές. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας ή το εργοστάσιό μας. Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να σας παρουσιάσουμε τις τεχνολογίες και ικανότητά μας. Επιπλέον, ο cOem & ο ODM είναι αποδεκτοί, μπορείτε να μας στείλετε το σχέδιό σας, μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να κάνουμε τα win-win οφέλη να έρθουν αληθινός.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 2
Το ραβδί της Κίνας kingmax «ποιότητα έρχεται πρώτα, στην επιχειρησιακή ιδέα υπηρεσιών πάντα καλύτερα ", και παίρνει την ποιότητα στην προτεραιότητα επειδή πιστεύουμε μόνο υψηλό - η ποιότητα μπορεί να πάρει την αγορά και να κερδίσει τον ανταγωνισμό. Οι μηχανές ποτών έχουν το στενό connetion στην υγεία μας, επομένως κάνουμε πάντα το καλύτερό μας και παίρνουμε το απώτατο κοινωνικό responsbility όπως όλη την ώρα. Η Κίνα kingmax θεραπεύει κάθε πελάτη το ίδιο πράγμα ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή η διαταγή σας θα ήταν, επιθυμούμε να κάνουμε όλους τους πελάτες μας να αισθανθούν ειλικρινείς και αξιόπιστους για να συνεργαστούμε με μας.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Η Κίνα kingmax θα συνεχίσει να βελτιώνει τη δομή λειτουργίας της και να αναβαθμίζει την ικανότητα διαχείρησης κινδύνων της, επίσης, η εταιρία θα πάρει πάντα τα ταλέντα ως πόρο πυρήνων, και θα συνεχίσει να βελτιώνει την εταιρική ανταγωνιστικότητα ώστε να χτιστεί σταδιακά η εταιρία σε έναν προμηθευτή ναυαρχίδων από την άποψη των ειδικών βασισμένων στον πόρο προϊόντων και έναν ενσωματωμένο εμπορικό φορέα παροχής υπηρεσιών. Εάν είστε νέος πελάτης, θα απολαύσετε πρώτες επιχειρήσεις με μας.

 

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Η Κίνα Kingmax είναι δεσμευμένη στη συνεργασία των υψηλής ποιότητας διανομέων σε όλο τον κόσμο, και προσπαθεί να αναπτύξει τους μεγάλης κλίμακας διανομείς σε διάφορες χώρες. Θα βοηθήσουμε τους εμπόρους για να προαγάγουμε τα προϊόντα, πωλήσεις, μεταπωλήσεις, και να παρέχουμε την υποστήριξη έκθεσης. Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εκθέσεις της επιχείρησής μας έχουν διαδώσει σε όλο τον κόσμο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με τους τοπικούς διανομείς για να παρέχει την ανησυχία-ελεύθερη υποστήριξη μεταπωλήσεων στους τοπικούς διανομείς.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Αυτό είναι η έκθεση της Γαλλίας μας με τον τοπικό πράκτορά μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαφημίσετε το όνομα επιχείρησης, τα προϊόντα σας κ.λπ. για να υποστηρίξουμε τις πωλήσεις σας και να δώσουμε την τοπική πληροφορία πελάτη σας για να σας αφήσουμε να κάνετε τη διαταγή με τους.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Αυτό είναι η έκθεση της Ιαπωνίας μας, ο πρόσφατα συμπιεσμένος χυμός είναι ένας υγιής τρόπος ζωής και πολύ δημοφιλής στη ζωή μας. Εάν είναι στους αερολιμένες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, κέντρα ικανότητας, μπορούμε να δούμε τις μηχανές μας παντού.

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 7
Εάν έχουμε κάνει την επιχείρηση, θα είστε οι πιό αντίστοιχοι διανομείς μας για πάντα. Απάντηση οι έρευνές σας μέσα σε 24 ώρες από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, εμείς στέλνουμε τις διαταγές και παρέχουμε τα δείγματα για να πιάσουμε τις ανάγκες σας, μας φέρνουμε τα προγράμματα OEM/ODM σας, μας στέλνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σήμερα και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στο αίτημά σας.

Ιστορία

Καθιερωμένος το 2001, kingmax έχει περισσότερο από 13 έτος που παράγει και η εμπειρία εξαγωγής σε αυτό που αρχειοθετείται, επιχείρηση παίρνει την ποιότητα στην προτεραιότητα και κάθε λεπτομέρεια της απαίτησης πελατών προκειμένου να κατασταθεί ο πελάτης ικανοποιώντας.
Από την αρχή που παράγει να οφείλει την ομάδα πωλήσεών μας για να πωλήσει σε όλο τον κόσμο, η ποιότητά μας γίνεται ακριβέστερη και ακριβέστερη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών μας. Με την ποσότητα εξαγωγής και το διάφορο πελάτη, kingmax προσφέρετε το cOem και την υπηρεσία ODM στον πελάτη μας συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου πελατών deign, deign του χαρτοκιβωτίου, deign της ετικέτας κ.λπ.
1. Καθιερωμένη το 2001, η έναρξη με συγκεντρώνει την πορτοκαλιά juicer μηχανή, μηχανή διανομέων χυμού.
2. Το 2003, αρχίζουμε ανταλλακτικά να παράγουμε όλα τα πορτοκαλιά juicer των μηχανών και μηχανών διανομέων χυμού.
3. Το 2004, αρχίζουμε να παράγουμε slush πάγου τη μηχανή. Και όλη η μηχανή λάβαμε το CE certicate.
4. Μέχρι το έτος 2006, γίνετε αξιόπιστος και αξιόπιστος προμηθευτής στην Κίνα και top 5 αρχειοθετημένη
5. Το 2008, συνεργαζόμαστε με κάποια μεγάλη oversea επιχείρηση όπως Frucosol, GBG κ.λπ., που επεκτείνει τις πωλήσεις μας στη διεθνή αγορά και κερδίζουμε τη μεγάλη φήμη.
6. Από το έτος 2009, συνεργαζόμαστε με τον αγοραστή internationl για να σχεδιάσουμε μερικές μηχανές σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους όπως Citrocasa.
7. έτος του 2010 πήραμε ISO90001 ΑΠΌ AVIC
8. έτος του 2012 συνεργαζόμαστε με τον πελάτη της Ιαπωνίας και τη μηχανή σχεδίου για τους μετά από τη δοκιμή ενός έτους.
9. έτος του 2013 νοικιάζουμε την αποθήκη εμπορευμάτων στις ΗΠΑ και αρχίζουμε τη μηχανή μας σε Ebay και το Αμαζόνιο.
10 .2014 έτη η επιχείρησή μας επεκτείνει τις κλίμακες και αγοράζει άλλα τρία στρώματα χτίζοντας για να παραγάγει και να εργαστεί.
11. έτος του 2015 με την πώληση ταχείας ανάπτυξης στο Αμαζόνιο νοικιάζουμε μια άλλη αποθήκη εμπορευμάτων στη Βοστώνη ΗΠΑ.
12. έτος του 2016 υποβάλλουμε αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη μόνη έρευνά μας και η ανάπτυξη εγκαθιστά τον εξοπλισμό.
13. έτος του 2018 η επιχείρησή μας λαμβάνει το CB certficate, το οποίο επικυρώνεται από πολλές χώρες όπως Austrialia, τη Ρωσία, την Αυστρία, το Ισραήλ, την Τσεχία του Βελγίου κ.λπ.
14. έτος του 2017 πήραμε το πιστοποιητικό UL για την καναδική αγορά των ΗΠΑ και.
15. έτος του 2017 πήραμε το πιστοποιητικό ETL για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ αγορά.
16. έτος του 2018, το λογότυπό μας KONMAX εγκρίνεται.

 

Υπηρεσία

Το Kingmax προσφέρει τη μιας στάσης λύση στις κρατήσεις ξενοδοχείων, εργοστάσιο που επισκέπτεται & που ελέγχει, πρόσβαση, αγοράζοντας, 
ποιοτικός έλεγχος, αποθηκεύοντας, λογιστική υπηρεσία, τελωνείο που καθαρίζει και που ακολουθεί τη διαταγή σας συνεχώς 
επιτρέψτε σε σας για να απολαύσετε στην Κίνα.

 

1. Πωλήσεις και εμπορική στρατηγική για παγκοσμίως  
1)Αναπτυσσόμενος τους υπερπόντιους διεθνείς διανομείς και τους πράκτορες για να αντιπροσωπεύσει το προϊόν μας, που μοιράζεται την υποχρέωσή μας στην ποιότητα των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης.
2)Χαιρετίζουμε θερμά το cOem/τη συνεργασία ODM και αμοιβαία την Ε&Α για οποιοδήποτε μοναδικό και ευεργετικό προϊόν.
3) Παγκόσμιες κύρια προϊόντα και τεχνολογία πηγής καθιερώνουμε τη win-win συνεργασία.
4) Πάνω από 20 δίκτυα διανομής πωλήσεων σε μεγάλη πόλη και την Κίνα επαρχιακής πρωτεύουσας ανέπτυξαν την περιοχή για να αντιπροσωπεύσουν τα προϊόντα μας.
5) Σε απευθείας σύνδεση λεωφόρος αγορών, η οποία είναι για την ηλεκτρονική εγχώριας υγείας και τους ιατρικούς εξοπλισμούς κυρίως.


2.Different απαιτήσεις συσκευασίας να ικανοποιηθεί η απαίτηση των διαφορετικών πελατών:
1)Για τη δοκιμή δειγμάτων χρησιμοποιούμε συνήθως την ξύλινη περίπτωση για να συσκευάσουμε τη μηχανή επειδή δείγμα που παραδίδεται συνήθως από σαφή.
2)Για τη διαταγή εμπορευματοκιβωτίων υιοθετούμε το χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει επειδή το εμπορευματοκιβώτιο θα ερχόταν στο εργοστάσιό μας να πάρει τα αγαθά, καμία ανάγκη δεν φορτώνει και μεταφορτώνει.
3)Για τις ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να κανονίσουμε το δίσκο για να προστατεύσουμε τα αγαθά.

 

3. Διοικητικές μέριμνες για την παγκόσμια επιχείρηση από τη Σαγκάη, Ningbo Κίνα
1) Εάν ο πελάτης έχει αναθέσει στον πράκτορα να τακτοποιήσει την αποστολή, μπορούμε να στείλουμε τα αγαθά στη διορισμένη αποθήκη εμπορευμάτων, η οποία είναι κοινοί FOB όροι.
2) Εάν ο πελάτης δεν έχει τον πράκτορα, μπορούμε να τους βοηθήσουμε για να τακτοποιήσουμε την αποστολή στον αερολιμένα προορισμού των πελατών, θαλάσσιος λιμένας.
3)Εάν ο πελάτης δεν θέλει το σαφές τελωνείο στη χώρα προορισμού έχουμε τον πράκτορα για να καθαρίσουμε το τελωνείο, πληρώνουμε το φόρο και την παράδοση που τα αγαθά στον πελάτη που διορίζεται τοποθετούν.
αυτός καλεί DDP.


4. Εγγύηση τεχνολογίας και ποιότητας στους πελάτες μας
1)Πιστοποιημένος από ISO9001, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, το CE VDE, κ.λπ.
2) Ο άριστος ποιοτικός έλεγχος για να εξασφαλίσει εκεί δεν είναι ποτέ λογαριασμό οποιαδήποτε απόκλιση στα υψηλά πρότυπα των προϊόντων μας.
3) Προσπάθειες να παραδοθούν τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα με τη δοκιμασμένη μακράς διαρκείας, αξιόπιστη απόδοση και την ομαλή λειτουργία στα καθήκοντα και την προστιθέμενη αξία εφαρμογών του.

 
5. Μετά από την υπηρεσία πώλησης
Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.
Έτσι εάν έχει οποιαδήποτε ερώτηση, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε στην ευκολία σας!


6.Different υπηρεσία πληρωμής:
1)Paypal: Για τη μικρή διαταγή όπως το δείγμα, το οποίο είναι κατάλληλο να μεταφέρει 
2)δυτική ένωση: Για λιγότερο από τη διαταγή USD2000 
3)Τηλεγραφική μεταφορά: εάν έχετε το σύστημα ε-κατάθεσης μπορείτε να το κάνετε on-line, ή μπορείτε να πάτε στο μετρητή τραπεζών.

Η ομάδα μας

Προκειμένου να προσφερθεί η καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη μας, kingmax σύνολα - επάνω μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, το ερευνητικό τμήμα, αγορά αναχωρεί, οι πωλήσεις, διαχείριση αναχωρούν κ.λπ.
Το Kingmax έχει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας που έχει το πρόσωπο 6, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου είναι κυρίως αρμόδιο για το εισερχόμενο υλικό ελέγχοντας, διαδικασία ελέγχοντας, ο έλεγχος και η πριν από-ναυτιλία
έλεγχος. Όλα αυτά επεξεργάζονται και η εργασία κάνει την ποιότητα των προϊόντων μας είναι θαυμάσια στον κόσμο και οι περισσότεροι από τους πελάτες μας όπως την ποιότητα των προϊόντων μας πάρα πολύ.

QC διαδικασία:
Σύμφωνα με aql-ΙΙ, κάνουμε την επιθεώρηση 100% σε κάθε προϊόντα.
1. Υλικό που ελέγχει: αυστηρά ο έλεγχος του υλικού που χρησιμοποιεί, ανταποκρίνεται στα διεθνή ζητούμενα πρότυπα
2. Επιθεώρηση ημιτελών προϊόντων: επιθεώρηση προϊόντων πριν από 100% που τελειώνουν
3. Δοκιμή γραμμών παραγωγής: με την ομάδα εργασίας ή το μηχανικό στοιχείων που θα επιθεωρήσουν τα matchines και τις γραμμές στη σταθερή περίοδο.
4. Τελειωμένη prodcuct επιθεώρηση: η δοκιμή ποιότητας και ιδιοκτησίας πριν από τα προϊόντα συσκευάζεται και φορτώνεται.

 

Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
Τμήμα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου Kingmax
 
 
Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 2
Συνεδρίαση του Kingmax
 
 
Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 3
Υπαλλήλων Kingmax
 
 
Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 4
Ετήσιο κόμμα Kingmax
 
Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα China Kingmax Industrial Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 6
Κατάρτιση προσωπικού παραγωγής