Η μικρή πορτοκαλιά διαταγή μηχανών juicer και έτοιμος για τη ναυτιλία

November 13, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μικρή πορτοκαλιά διαταγή μηχανών juicer και έτοιμος για τη ναυτιλία

Η πορτοκαλιά juicer μηχανή μας xc-2000e-2 για τον πελάτη της Βραζιλίας, πωλούν κυρίως on-line, έχει επίσης το κατάστημα και την αποθήκη εμπορευμάτων τους σε πολλές πόλεις στη Βραζιλία, προηγουμένως πωλούν τη μηχανή Zumex και μετά από δύο μήνες συζητήσαμε και στέλνουμε τα δείγματά μας στη δοκιμή, ο πελάτης είναι vey ικανοποιημένος με την ποιότητά μας και τοποθέτησε τη διαταγή 20ft xc-2000e-2.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μικρή πορτοκαλιά διαταγή μηχανών juicer και έτοιμος για τη ναυτιλία  0

Αυτή η πρότυπη πορτοκαλιά μηχανή juicer είναι ο πωλώντας πρωτοπόρος μας επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ισχύ πολλές όπως το σπίτι, resturants, ξενοδοχείο, υπεραγορά, καφές, σχολείο, αερολιμένας κ.λπ., είναι μικρό και να μην σταθεί πολλή περιοχή, παραγωγή 22-25 πορτοκάλια ανά πρακτικά, εύκολα να λειτουργήσουν και να καθαρίσουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μικρή πορτοκαλιά διαταγή μηχανών juicer και έτοιμος για τη ναυτιλία  1

προστατεύουμε τη μηχανή μας πολύ καλά, αφρός χρήσης εσωτερικός και η παλέτα κάτω από τη μηχανή, αυτό είναι εύκολο να φληθεί πότε λαμβάνετε τη μηχανή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μικρή πορτοκαλιά διαταγή μηχανών juicer και έτοιμος για τη ναυτιλία  2

Ο πελάτης μας έχει κάνει ήδη το πιστοποιητικό Inmetro και την αύξηση ποσού πωλήσεών τους γρήγορα ακόμη και η πανδημική περίοδος.